Notícies

15

4.102€ és el total recaptat al Pla de l’Estany a través de les iniciatives organitzades per una vintena d’entitats de la comarca coordinades pel Consorci de Benestar Social en motiu de la Marató per la Pobresa de TV3. Aquests diners es destinaran a ajudar els que ajuden, a projectes presentats per entitats del tercer sector social.

 

Del total recaptat, la meitat es va recaptar a través del repartiment de 150 guardioles per establiments i equipaments de la comarca i l’altra meitat a través de l’organtizació d’una caminada popular i un acte a la plaça Major de Banyoles en el que s’hi varen veure diverses activitats i espectacles a banda de la venda de productes. Cal destacar, la venda de llibres de segona mà recaptats a través de la campanya “Un llibre per la pobresa” de l’Associació Compromesos amb la Lectura la qual va ser “un gran èxit de públic, de recollida i de vendes” tal i com afirma la mateixa associació”.

 

Les entitats organitzadores volen donar les gràcies a totes les persones que d’una manera o altra han aportat el seu granet de sorra en alguna d’aquestes iniciatives i en altres que es varen organitzar a la comarca en motiu de la Marató. Un cop més, la comarca demostra la seva solidaritat davant de les situacions de necessitat, en aquest cas la pobresa que afecta a Catalunya.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC