Agenda

EL DIUMENGE 6 DE MARÇ, SEGONA TROBADA "CAPACITATS" DEL CURS 15-16 El proper diumenge 6 de març tindrà lloc, al Parc de la Draga de Banyoles, la segona jornada de les Trobades Capacitats del curs 15-16, una jornada adreçada a nens i nenes, joves i adults amb discapacitat intel·lectual. Aquest cicle emergeix com a punt de trobada de persones d'aquest col·lectiu, professionals del sector i famílies per tal de compartir experiències i sensacions i, sobretot, per apropar l'activitat física a les persones amb discapacitat, millorant d'aquesta manera, la seva qualitat de vida.

En aquesta 2a trobada, la temàtica serà l'atletisme amb jocs i activitats vinculats a aquest esport, a més d'un circuit de Cros on els participants realitzaran un nombre determinat de voltes en funció dels 3 itineraris escollits, que com és habitual seran Pirineus, Andes o Himàlaia, anant de menor a major intensitat. Per participar a la Trobada, no cal tenir cap mena d'experiència prèvia, ja que les activitats estaran coordinades i dirigides per tècnics d'àmbit esportiu i social. Tot i això, el Consell Esportiu recomana que els educadors acompanyin al grup, sobretot amb aquells esportistes que necessiten de major atenció. La jornada començarà el proper diumenge 6 de març, a les 9.30 fins les 12.30 h, moment pel qual es realitzarà l'acte de cloenda i l'entrega de l'obsequi commemoratiu.

Les inscripcions estan obertes a totes les persones amb discapacitat intel·lectual de qualsevol punt del territori català i es poden tramitar a través de la pàgina web del Consell Esportiu, descarregant el formulari i omplint tots els camps abans del 2 de març de 2016.

Aquesta activitat està organitzada pel Consell Esportiu del Pla de l'Estany, l'Àrea de Benestar Social i totes les entitats que componen la Taula de la Discapacitat, com són l'associació Junts i Endavant, la Fundació Estany, la Fundació Mas Casadevall i el COiET, i compta amb el suport de l'Ajuntament de Banyoles, el Consell Comarcal del Pla de l'Estany i la Diputació de Girona.

Per a més informació i inscripcions PREMEU AQUÍ

Data de l'activitat: 6/3/2016

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC