Agenda

El Pla de l'Estany commemorarà aquest dissabte, 3 de desembre, el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb un espectacle de foc organitzat per la Taula de la Discapacitat del Pla de l'Estany amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre els drets i les necessitats de les persones amb discapacitat. "Amb veu pròpia" és el lema de la diada d'enguany que vol reivindicar la capacitat de les persones amb discapacitat intel·lectual de parlar per si mateixes i ser protagonistes de la seva pròpia vida perquè està demostrat que si aquestes persones disposen dels suports necessaris, poden portar a terme els seus propis projectes.

 

El programa

L'acte organitzat en motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat començarà a les 20 hores a la plaça Major amb un espectacle de foc a càrrec de les Gàrgoles de Foc. Tot seguit, es farà una xocolatada i es llegirà un manifest escrit pel grup d'Autogestors Pla de l'Estany creat el maig passat a la Fundació Estany. Aquest grup està format per persones amb discapacitat intel·lectual que es reuneixen periòdicament per tal d'augmentar les possibilitats de parlar i decidir per ells mateixos, aprendre a decidir qüestions de la seva vida quotidiana i poder participar de la vida associativa. A les 21 hores, hi haurà l'espectacle de dansa inclusiva, “Expanding Edges” de DansCapacitats a l’Auditori. Aquest espectacle és gratuït però cal reservar entrada a través de la Fundació Estany (info@fundacioestany.cat / 972 57 66 30).

 

La Taula de la Discapacitat del Pla de l’Estany, que organitza aquesta diada, està formada per Fundació Estany, el Centre Ocupacional i Especial de Treball (COIET) Pla de l’Estany, l'Associació Junts i Endavant, la Fundació Mas Casadevall, MIFAS, el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) i el Servei de Promoció de l’Autonomia Personal i el Pla Local d’Inclusió Social de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany. 

Data de l'activitat: 3/12/2016

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC