Agenda

El proper dijous 14 de setembre a les 18h es presentarà a Girona l’informe Panoràmic 2016, que enguany mostra per primera vegada les dades sobre associacions i entitats del tercer sector al llarg de tota Catalunya. La presentació, a la sala Auditori de la Generalitat Josep Irla, estarà dedicada a les comarques gironines, de manera que amb la presentació del Panoràmic, s’exposaran les dades que la Fundació Ferrer Guàrdia, copartícep del projecte, ha recollit per a l’estudi, que és una fotografia de l’estat de les entitats catalanes el 2016.

La presentació comptarà amb la benvinguda de Marta Casacuberta, directora de Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona. A continuació es presentarà El Panoràmic amb els principals resultats de les comarques gironines amb Montserrat Morera, presidenta del Consell d’Associacions de Barcelona, entitat que ha impulsat el projecte del Panoràmic, Sílvia Luque, directora de la Fundació Ferrer i Guàrdia i Fidel González, investigador de la Fundació.

Rere la presentació de resultats territorials es durà a terme la taula de reflexió Vertebració del teixit associatiu i la taula rodona Reptes del teixit associatiu, en la que participaran entitats de la demarcació de Girona.

La cloenda anirà a càrrec de Bernat Valls, director general d’Acció Cívica i Comunitària, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Aforament limitat. Inscripcions: http://bit.ly/ElPanoramicGirona

Data de l'activitat: 14/9/2017

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC