Agenda

Ens adrecem a vosaltres per convidar-vos a participar, el dia 6 d'abril, en la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física.Sota el lema “L'ESTANY ENS MOU”, volem reivindicar el principal actiu de salut de la nostra població: l’Estany.

Us convidem a aproximar-vos a aquest dia a aquest entorn a realitzar alguna activitat física i a fotografiar-vos en els diversos Photocalls que estaran disposats entorn de l’estany .

I animem a tots els participants que pengin les fotografies a les xarxes socials amb el hastag: #salutenmoviment, després amb el recull de totes les vostres fotografies es farà una exposició.

Durant el matí també hi haurà un estand a la zona dels desmais on diferents professionals animaran, donaran consells breus sobre alimentació saludable, activitat física i entregaran material relacionat amb el Dia Mundial de l'Activitat Física als participants.

L’activitat està organitzada pels components de la Taula de Salut Comunitària de Banyoles, formada per l’Ajuntament de Banyoles, el Pla de Desenvolupament Comunitari de Banyoles, la Clínica Salus, el Centre d’atenció primària, l’Agència de Salut Pública, l’Equip d’Intervenció Comunitària Intercultural i el Consell Esportiu del Pla de l’Estany.

Data de l'activitat: 6/4/2018

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC