Notícies

09
Del 2 de juliol al 19 de setembre tindrà lloc una nova edició de l'Escola d'Estiu del Voluntariat organitzada pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Amb l'arribada de l'estiu, es posa en marxa l'Escola de l'Estiu del Voluntariat 2015 (EEV'15), un espai de formació organitzat pel Departament de Benestar Social i Família i dut a terme per escoles del Pla de formació del voluntariat de Catalunya i altres entitats i experts especialitzats en la matèria. 

Els objectius del projecte són oferir una formació específica del món del voluntariat, potenciar l'intercanvi d'experiències entre voluntaris i associacions i fomentar les relacions entre aquests.

Com en edicions anteriors, l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2015 (EEV’15) tindrà lloc simultàniament en diverses poblacions repartides per tot el territori català, amb l'objectiu d'arribar al màxim nombre d’entitats i persones voluntàries. De moment,  es preveuen formacions presencials a les ciutats de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Granollers, Sabadell, Igualada i Tortosa.

Les formacions que s'imparteixin seran gratuïtes i adreçades a persones voluntàries i al sector associatiu en general. 

Per tal d’adaptar-se a les diferents disponibilitats i necessitats, les formacions es realitzaran en tres formats i dates diferenciades:

  • Presencials (de 12h de durada), al juliol 3 i 4, i al 18 i 19 setembre (divendres tarda i dissabtes tot el dia)
  • Tallers (de 3h de durada), els dijous 2 de juliol i 17 de setembre

  • En línia (les hores depenen del curs) i es preveu que siguin entre juny i setembre

El dia 1 de juliol a la tarda està prevista, a Barcelona, la inauguració i sessió oberta de l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2015Properament es publicarà el programa de l’Escola i les condicions per poder-s’hi inscriure.Inicia la sessió
Disgrafic ITEC