Notícies

18

Com a principal novetat, en aquesta convocatòria es posa en funcionament el formulari electrònic per sol·licitar la participació en els premis per Internet


S'ha obert la convocatòria per participar en l'edició d'enguany dels Premis de Civisme. Les persones i entitats interessades podran presentar les sol·licituds fins el 30 de setembre de 2013.

Com a principal novetat, aquest any s'ha posat en funcionament el formulari electrònic per sol·licitar la participació en els premis. Amb aquest nou sistema de tramitació, la ciutadania pot relacionar-se amb l'administració  per Internet i pot iniciar i fer el seguiment de l'expedient per mitjans electrònics.

Aquest projecte forma part del pla d'actuació departamental per donar compliment a l'Acord de Govern de 12 de juny de 2012, pel qual es fixa el 31 de desembre de 2014 com a termini màxim per possibilitar l'inici de tots els procediments administratius per mitjans electrònics.

Podeu trobar tota la informació sobre la tramitació electrònica dels Premis de Civisme 2013  a l'Oficina Virtual de Tràmits (OVT).

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC