Notícies

04

Aquest proper dilluns 2 de setembre s’inicien les inscripcions dels Tallers Anuals del Centre Cívic de Porqueres pel curs 2013-2014. Tots els tallers programats es porten a terme durant tot l’any repartits en tres trimestres. Enguany oferim més de 25 Tallers Anuals perquè tothom hi pugui trobar aquella activitat que s’ajusti més a les seves necessitats.

Des de la direcció del Centre Cívic intentem oferir una programació continuista, mantenint tots aquells tallers que s’han anat consolidant al llarg de tots aquests anys i introduir alguna novetat. Podríem destacar enguany, que hem fet una aposta per ampliar l’oferta destinada als més petits de la família, així propostes com Ceràmica, Dansa Oriental, Escriptura Creativa o un taller de jumping clay (material artístic nou) destinat als infants són novetat en la graella dels Tallers Anuals del Centre Cívic per aquest nou curs.

Pel que fa a la programació adulta, continuem amb les propostes d’arts plàstiques de Ceràmica, Arts Aplicades i Restauració com també amb les de salut i creixement personal,  Ioga, Pilates, Tai Txi Txuan i  una nova opció matinal de gimnàstica hipopressiva.

Continuem oferint una gran varietat en l’apartat d’expressió corporal i musical, amb les classes de Street Dance / Hip Hop, les de Ball Country, Balls de Saló, Dansa Oriental i Lindy Hop; com també continuarem amb el taller de Teatre per Adults que cada any acaba presentant una fantàstica obra.

En l’apartat d’idiomes l’Anglès Elemental per Adults oferim tres grups de diferents nivells i un espai nou d’”Speaking” com també dos grups de Llengua Catalana per a Catalanoparlants.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC