Notícies

13

L’ONCE convoca en el seu 75 aniversari i el 25 de la seva Fundació, els Premis Solidaris ONCE Catalunya amb la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d'influència procurant la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l'autonomia personal i l'accessibilitat universal. Els guardons volen destacar els valors essencials de la cultura institucional de l'ONCE i la seva Fundació i la filosofia que impregna l'economia social i els objectius del Tercer Sector.

 

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya volen conscienciar la societat i donar exemple de les bones pràctiques realitzades, bé sigui per empreses, institucions, autoritats o persones, amb la finalitat que el seu exemple es pugui estendre a tot tipus d'organismes públics o privats i individus.

 

Els premiats rebran un diploma acreditatiu i una obra escultòrica que representa la materialització del logotip de SOLIDARIS, en el transcurs d'un acte públic que tindrà lloc el proper dilluns 28 d’octubre, a les 19.30 h. a l’Auditori ONCE Catalunya.

 

S'atorguen cinc categories dels premis:

  1. A la institució, organització, entitat o ONG .
  2. Al programa, article o projecte de comunicació.
  3. A la persona física de Catalunya
  4. A l'Empresa d'Economia social
  5. A l'Administració pública

 

Les candidatures són públiques i obertes i les pot proposar qualsevol persona física o jurídica, fins al proper dijous 26 de setembre a la Secretaria del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya, al carrer Sepúlveda núm. 1, 6ª planta, 08015 de Barcelona o a l’adreça electrònica: ctcatalunya@once.es.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC