Notícies

28

En motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física que es celebra arreu del planeta, el Consell Esportiu del Pla de l’Estany i les entitats de la comarca que formen part de la Taula de la Discapacitat, organitzem pel proper dissabte 5 d’abril al Parc de la Draga de Banyoles la 1a Trobada Esportiva “Capacitats”.

 

La trobada “Capacitats” tindrà un format participatiu i multiesportiu, està adreçada a nens/es, joves i adults amb discapacitat intel·lectual i pretén ser un punt de trobada entre persones d’aquest col·lectiu, professionals del sector i famílies. L’objectiu principal de la jornada és compartir experiències, sensacions i apropar l’activitat física a les persones amb discapacitat.  

 

La Trobada constarà de dos circuits d’activitats, HIMÀLAIA I PIRINEUS i a cada un d’ells es practicarà el cros, les activitats de raqueta, bitlles catalanes i moltes altres activitats esportives.  Cada circuit estarà adaptat a les capacitats i característiques del col·lectiu i les activitats estaran dinamitzades per tècnics esportius titulats amb el suport dels educadors/es de les entitats participants. El circuit Himalaya està dissenyat per acollir aquells participants amb major grau d’autonomia i habilitat motriu.

 

 

Us adjuntem el fulletó informatiu i en aquest enllaç podreu trobar tota la INFORMACIÓ I TRAMITAR LA INSCRIPCIÓ

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC