Notícies

11

La Taula d’infància del Pla de l’Estany, en motiu dels actes de commemoració del dia mundial de la infància, organitza una campanya de sensibilització i visibilització de la infància i una sessió formativa per a professionals sobre la Llei d’Infància.

 

La taula d’infància del Pla de l’Estany és l’encarregada de coordinar, impulsar i promoure una planificació territorial de les polítiques adreçades a la infància al territori.  Aquesta taula territorial vol implicar els diferents agents del territori en un treball conjunt i compartit que parteix de l’estratègia aprovada amb el Pla d’infància i adolescència del Pla de l’Estany però que vol anar més enllà, obrint un espai de debat i coordinació entorn el benestar dels infants i adolescents del Pla de l’Estany.

 

Per a sensibilitzar sobre la importància de la defensa dels drets de la infància, s’ha elaborat un cartell realitzat pels nens i nenes del Centre Obert de Banyoles que s’ha posat a disposició dels centres escolars, de salut i equipaments municipals de la comarca. Per altra banda, el 19 de novembre a les 5 de la tarda s’organitza una sessió formativa destinada a professionals de serveis socials, salut, educació, joventut, etc. i entitats que treballen amb la infància per tal de mostrar com aquesta Llei representa un canvi de paradigma en la concepció de la infància i l’adolescència, facilitant una visió global i proactiva d’aquest col·lectiu.

 

Aquesta sessió anirà a càrrec del Subdirector General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència de la Generalitat de Catalunya, sr. Joan Mayoral, qui aprofundirà sobre el desplegament de la nova Llei, i respondrà a les qüestions que es plantegin en relació a l’aplicació de la mateixa.

 

La sessió es realitzarà a La Cúpula, espai formatiu de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany. La inscripció és gratuïta i només cal confirmar assistència a: csucarrats@cbsplaestany.cat

 

 

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC