Notícies

14

El Centre Cívic de Porqueres estrena temporada d’hivern amb una quarantena de propostes. Pel que fa als monogràfics, destaquen cursos com el de Iaido & Kenjutsu o un de meteorologia, i en l’apartat de propostes culturals també hi ha novetats, com els concerts “Rere el teló” o la proposta teatral “Via amateur”.

 

El Centre Cívic de Porqueres arrenca amb força aquest primer trimestre de l’any amb una dotzena de nous monogràfics d’hivern i una trentena de propostes culturals complementàries. En l’apartat de monogràfics, destaquen novetats com un curs de Iaido & Kenjutsu, l’art marcial japonesa d’enfundar i desembeinar la katana; un curs de meteorologia i climatologia o la iniciació d’un cor de cant coral juvenil. També es proposa un curs bàsic d’horticultura ecològica, es reedita el monogràfic de cuina i nutrició, en aquest cas d’hivern, i també hi ha un apartat de propostes infantils amb diversos tallers i un curs d’arts plàstiques per a nens i nenes de 4 a 12 anys, entre d’altres.

 

El director del Centre Cívic de Porqueres, Galderic Sanmartí, ha explicat que es tracta de propostes diverses, per a diferents interessos i edats, i que complementen els tallers anuals que es duen a terme a l’equipament.

 

Novetats dins la programció cultural

 

Pel que fa a la programació cultural pel primer trimestre de l’any a Porqueres, inclou diverses novetats. El grup de Flora Catalana del Pla de l’Estany presenta, per una banda, un programa de xerrades d’etnobotànica en què es tractaran els diferents usos de diverses plantes. També com a novetat, el divendres 23 de gener s’encetarà la proposta de concerts “Rere el teló”, que inclou 4 actuacions de petit format fins al mes d’abril; i en l’apartat teatral, s’inicia el projecte “Via Amateur”, que portarà al Cívic les obres de diferents companyies amateurs de Bescanó, Celrà i Arbúcies i també permetrà que el grup de teatre de Porqueres vagi a actuar a aquests municipis gironins.

 

Les propostes culturals del Centre Cívic de Porqueres es complementen amb un campionat de breakdance, aquest diumenge a les 5 de la tarda, el Swing Carnestoltes, les xerrades del consultori de salut, presentacions de viatges i les exposicions “Divine Revolution” i “Dones esportistes”, en motiu del Dia Internacional de la Dona.

 

Es pot consultar tota la programació a la pàgina web de l’equipament, Centre Cívic Porqueres.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC