Notícies

01

El FC Barcelona portarà el projecte Pati 14 a Banyoles ampliant el conveni de col·laboració amb la ciutat. Miquel Noguer i Josep Maria Bartomeu han allargat l’acord entre les dues parts fins el 2018 que inclou també el FutbolNet i formació per tècnics.

 

Aquest dimecres l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, han signat l’ampliació del conveni entre el consistori i el club blaugrana. Es tracta d’un acord, pioner al seu moment, que es va firmar per primera vegada quan Joan Laporta era president del Barça i s’ha renovat periòdicament. L’acord vigent es va signar el 2013, acabava el juny de l’any vinent i s’ha ampliat fins el juny del 2018. No inclou cap quantitat econòmica, però facilita la relació entre la ciutat i el club. La Fundació del Futbol Club Barcelona col·labora amb productes del club en actes benèfics de la ciutat, Banyoles participa a les campanyes de sensibilització de la Fundació del Barça com per exemple amb el projecte FutbolNet, o amb la visita dels nens i nenes dels clubs esportius de Banyoles al Museu i les instal·lacions del Barça.

 

Durant la signatura, el president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, ha destacat que és un conveni “que funciona i beneficia totes les parts”. Ha avançat que s’implementarà a la ciutat el nou projecte Pati 14 i ha agraït la relació constant entre el Barça i les entitats esportives de Banyoles.

 

El projecte Pati 14 és una iniciativa estrenada fa uns mesos que el Barça duu a terme juntament amb la Fundació Johan Cruyff. Es tracta de crear un punt de trobada al pati d’una escola per potenciar la pràctica de l’esport emmarcat en el respecte mutu, la salut, el joc en equip, el desenvolupament personal i la integració. En el marc del conveni es manté l’aspecte de formació, que facilita l’intercanvi entre els formadors del Barça i els clubs de bàsquet, futbol i handbol de la ciutat.

 

L’alcalde electe, Miquel Noguer, ha assegurat que ja tenen pensada l’escola on s’implementarà el projecte de Pati 14 i, en la línia de Bartomeu, s’ha felicitat de l’ampliació del conveni. Noguer ha volgut subratllar els beneficis que implica per la ciutat, les entitats esportives, els nens i nenes i els formadors.

 

En l’acte de signatura del conveni, que s’ha fet aquest dimecres al vespre a l’Ajuntament, hi havia representants de diferents entitats esportives de la ciutat, així com membres de la Fundació del FC Barcelona.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC