Recursos

En aquest apartat trobareu informació que us pot ser útil sobre ajuts, subvencions, enllaços amb organismes públics i xarxes associatives, tràmits...
Les associacions també podeu oferir, demanar i intercanviar recursos. Podeu fer-nos arribar les vostres propostes a través de “Contactar”.

Llistat de recursos

6a Convocatòria d'ajuts per a Projectes d'Aprenentatge Servei (APS)

El Centre Promotor d'APS i la Fundació Jaume Bofill obren la convocatòria d'ajuts per impulsar nous projectes d'APS i ajudar a consolidar iniciatives que s'han dissenyat seguint aquesta metodologia educativa

mostra els detalls

Ajuts de l'Obra Social La Caixa a projectes d'iniciatives socials 2016 - Acció social en l'àmbit rural

L'Obra Social La Caixa convoca subvencions amb la finalitat d'impulsar projectes adaptats a les característiques específiques i a les necessitats psicosocials en el medi rural d’infants i joves, persones grans, persones amb discapacitat o malaltia mental i persones en risc de pobresa o exclusió social.

mostra els detalls

Subvencions del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per a entitats 2016

La Generalitat de Catalunya obre convocatòria de subvencions per a entitats, en matèria de família, infància, joves, civisme, foment del voluntariat i altres temes propis del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

mostra els detalls

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC